hydrofiel deken

€ 24,95

hydrofiel deken

€ 24,95

Meerlaagse hydroefiele deken voor wieg en kinderwagen. De luchtige deken in unikleur bestaat uit meerdere lagen hydrofiel katoen en is lekker zacht.

basic knit deken

€ 27,95

basic knit deken

€ 27,95

Deze soepele gebreide wiegdeken is echt onmisbaar in de babyuitzet. De deken combineert met elk stijl lakentje in de wieg of kinderwagen. Je gebruikt het ook gemakkelijk als omslagdoek.

75x100cm

Een dekentje is een perfect item om jouw baby lekker warm te houden. Het zorgt voor warmte maar ook geborgenheid en veiligheid.

 Aan de onderkant van het dekentje zit namelijk fluweelzachte fleece. Dit geeft extra warmte en comfort voor jouw baby. Gebruik dit dekentje en je baby heeft het nooit meer koud.

75x100cm

pure knit deken

€ 35,95

pure knit deken

€ 35,95

Heerlijke Pure Knit gebreide deken van organisch katoen zal jouw kleintje zeker warm houden! Ideaal voor in het wiegje. Ook als wikkeldeken heel handig te gebruiken. Deze leuke gebreide deken houdt jouw kleintje lekker warm en ziet er daarnaast ook nog eens trendy uit.

75x100cm

Heerlijke Pure Knit gebreide en gevoerde deken van organisch katoen zal jouw kleintje zeker warm houden! De buitenkant heeft het mooie Pure Knit breisel, de voering is gemaakt van superzachte velvet. Ideaal voor in het wiegje of kinderwagen. 

 

75x100cm