stoffen ballon

€ 24,95

stoffen ballon

€ 24,95

Deze stoffen ballon is een echte eye-catcher in de babykamer! De ballon bevat een lusje aan de achterkant zodat je deze ook op kan hangen.

De ballon is 25x50 cm. Het touwtje is 20 cm lang en het lusje aan de achterkant is 2 cm lang.

Opdruk naar keuze

vlaggenlijn

€ 24,95

vlaggenlijn

€ 24,95

Maak van elke dag een feestje van met deze leuke stoffen vlaggenlijn! De vlaggetjes hebben de mooie neutrale kleuren Biscuit en Ivory. De vlaggetjes zijn herbruikbaar en gemaakt van 100% hydrofiel katoen. In totaal zitten er 6 vlaggetjes aan de lijn: 3 Biscuit kleurige en 3 Ivory. Aan beide zijden vind je een touwtje van 20 cm om de vlaggenlijn mee op te hangen. Super leuk voor feestjes of voor op de babykamer! Maak het feestje compleet met de bijpassende verjaardagskroon en de stoffen ballon.

De vlaggenlijn is ongeveer 200 cm lang. De vlaggetjes zijn 17 cm lang. Aan beide zijden zit een touwtje van 20 cm om de vlaggenlijn mee op te hangen.

verjaardagskroon

€ 14,99

verjaardagskroon

€ 14,99

Time to celebrate! Dat gaat zeker lukken met dit leuke verjaardagskroontje. Het kroontje kun je aan de achterzijde vaststikken met het touwtje. Hierdoor is het kroontje geschikt voor kindjes van verschillende leeftijden. Uiteraard kun je dit kroontje ook gebruiken voor verkleedpartijtjes.

De kroon is 12 x 35 cm.